PDA

View Full Version : posting pic's



flfisherman
06-11-2013, 09:06 PM
I resized my pic to 61kb ( 295x416) but when I try to upload it and says it is over the quota by 60,1kb,,,,,not sure what Iam doing wrong,,,it is in jpeg format

Slab
06-11-2013, 10:04 PM
Try now. You should be good to go.

You need to have 25 posts them you get kinda an upgrade and are allowed more space. I upgraded you, so you are OK now. It's just the way the site is set up. I think the original writers of the software did not want a "newbie" potentially posting lots of not so nice pictures. I might change the default setting to increase it though. This has come up before.

flfisherman
06-12-2013, 08:26 AM
thanks