PDA

View Full Version : lowrance hds unit



crappie tracker
05-03-2009, 08:47 PM
having problems with the 83 khz i am picking up lines all over the screen can not see anything . switch over to the 200khz clear as a bell .

Barnacle Bill
05-03-2009, 08:54 PM
You might get more responses in the electronic forum. Meanwhile call Linda at Lowrance. She is great to work with.

Linda Colt
1-800-324-1356 #8747
Direct line 918-438-8747

Arkie John
05-04-2009, 01:38 AM
Crappie Tracker,


Sorry, I can't help with your problem, but...how 'bout a field report on the HDS? I don't see much being said about 'em.

Thanks,

aj

PawPaw "gene"
05-04-2009, 05:10 AM
CT, have you been tinkering with the settings? If so you might want to go back to the default factory settings to see if it clears up. If it does then you can go back to tinkering.

"gene"

crappie tracker
05-04-2009, 07:48 PM
pawpaw rule number 1 tinker untill you figer it out our mess someting up.

crappie tracker
05-04-2009, 08:06 PM
Crappie Tracker,


Sorry, I can't help with your problem, but...how 'bout a field report on the HDS? I don't see much being said about 'em.

Thanks,

aj
i have the hds 5 with lake insight detail on the map is ok. gps is out standing the 200khz sonar is real good you can pick the fish up in the brush,bottom and the surface . if i could get the 83 khz to work like it should would be alot better.