PDA

View Full Version : Problems connecting



Barnacle Bill
04-01-2005, 06:01 PM
Was anyone having problems connecting to the site around 5pm EST or is it me?

bhodges
04-01-2005, 06:02 PM
it's been up and down most of the day

Barnacle Bill
04-01-2005, 07:40 PM
it's been up and down most of the day

Thanks, I was beginning to think I had problems.

Slab
04-01-2005, 07:48 PM
Yeah, the NIC card if going up and down on the backend data base. I'm here at home now, I repalced the hub, and if it fails again, I'll just move it off the backend network to the frontend and hopefully that'll be the permanant fix.

Moose1am
04-01-2005, 07:52 PM
Yea I have been trying to get in here all evening.. It's working again.. It's now 5:58PM here.. I had a post I wanted to make and was fooling around on other web sites waiting for crappie.com to come back up. It was only down for about an hour or so this evening. It was working this afternoon and last night.

I suspect that Ed is still tinkering around with some of the server settings etc.


Hope it stays up tonight and that all is working goood. But it's a complicated system. I am just glad that we have Ed in charge. He does a good job and it's never down too long.



Was anyone having problems connecting to the site around 5pm EST or is it me?

Crapbie
04-01-2005, 07:57 PM
Yes Ed is doing a good job, its good to know that there's someone who cares about the site as much as us taking care of things behind the scenes. Any other site I don't know when it will come back if ever but atleast if theres trouble here I know there's someone pulling out there hair getting it back in order.

If you ever need any ducttape for a quickfix let me know and I'll shoot some over to you : )